Boende‎ > ‎

Träfflokalen

Styrelsen har ett rullande schema för uthyrning av lokalen.
 
För att boka träfflokalen så mailar ni: styrelsen@lindgarden.netNi får svar av den som är ansvarig för uthyrning vid det tillfället.
 
Man kan boka två pass per dag.

Pass 1 är mellan kl 12.00 och kl 17.00.
Pass 2 är mellan kl 17.00 och kl 24.00. Lokalen ska vara utrymd kl 24.00.

 

För det senare passet ska det vara städat och klart till kl 11.00 dagen efter. Bokar ni det första passet ska lokalen vara städad kl. 17.00. Det kostar 250 kr att hyra lokalen pass 1, pass 2 kostar 300 krDet går bra att boka träfflokalen en hel dag, detta till en kostnad av 500 kr. Ni lämnar också en depositionsavgift om 500 kr när ni hämtar nyckeln. 


Bokning av pass 2 på Julafton, Nyårsafton, Valborgsmässoafton och Midsommarafton kostar 400 kr. Man kan boka pass 1 och 2 dessa dagar för 600 kr.


Avbokning senast 48 tim innan bokat pass. Ej avbokad bokning debiteras med 100%

 

Ni hämtar och lämnar nyckeln samt betalar hos ansvarig för lokaluthyrning enligt överenskommelse. Är vederbörande person ej hemma/tillgänglig tar ni kontakt med någon annan i styrelsen.
 
Inga minderåriga får vistas ensamma i lokalen. Inga ungdomsfester får förekomma med alkohol. Det är förbjudet att röka i lokalen. Röker ni på balkongen, utanför träfflokal så ska ni visa hänsyn till grannar och hålla ljudnivån nere.
Om man avser att tända marschall utanför träfflokalen så måste man se till att inte träfasaden sotas eller skadas eller att det stänker parafin på mark etc.

 

Efter ni har nyttjat lokalen ska den städas och återställas till det skick den var i när ni kom. Städning och återlämning av nyckel ska ske senast kl 17.00 för pass 1 och senast kl 11.00 dagen efter för pass 2. Se till om det behövs städas utanför lokalen också, så det inte lämnas cigarettfimpar, plastglas och burkar etc. Har något gått sönder blir ni återbetalningsskyldig.

OBS! Du som hyr pass 2 kan fortsätta aktiviteterna inne i lokalen fram till klockan 24.00 men du behöver ta hänsyn till intillboende grannar. Ett tips är att stänga dörrar och fönster och dra ner på eventuell musik. Inget stök/oljud ska förekomma utanför lokalen efter 22.00. Om störningsjouren tillkallas och konstaterar en störning blir lägenhetsinnehavaren debiterad för utryckningskostnaden.
 
Endast lägenhetsinnehavare (bostadsrättshavare eller hyresgäst) får hyra lokalen och binder sig därmed till att följa ordningsreglerna. Bryter ni mot dessa så får ni inte tillbaka depositionen. Vill ni överklaga beslutet får ni inkomna med skriftlig begäran till styrelsen.

Om styrelsen misstänker att hyra av lokal kommer leda till stora störningar (till exempel oinbjudna ungdomar som söker sig till en ungdomsfest) så har styrelsen rätt att neka uthyrning.

Se nedan för hyreskontraktet - där finns mer information om uthyrningen.
Ċ
Emma-Lisa Runius,
20 okt. 2019 23:01
Comments